ΔΕΥ, ΤΕΤ & ΠΕΜ14:00 – 22:00ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ210 748 8561

Γεώργιος ΔασκαλάκηςΣπουδές – Εκπαίδευση

Τελείωσε με άριστα το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Εισήχθη κατόπιν εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, από όπου απεφοίτησε το 1988, με βαθμό «λίαν καλώς». Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και της υπηρεσίας υπαίθρου, εξειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Βενιζέλειο-Πανάνειο, ΓΝ Ηρακλείου και κατόπιν στη Μαιευτική Γυναικολογία στο ΓΝΑ Αλεξάνδρα.

Έλαβε τον τίτλο του μαιευτήρα γυναικολόγου το Φεβρουάριο του 1997. Κατόπιν, με υποτροφίες του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και της Ακαδημίας Αθηνών, εξειδικεύθηκε στην Εμβρυομητρική Ιατρική στο Harris Birthright Research Centre for Fetal Medicine, Kings College Hospital, London, UK, υπό τις οδηγίες του καθηγητή Kypros Nicolaides. Από το 1999 εργάζεται στο ΓΝΑ Αλεξάνδρα καταλαμβάνοντας διάφορες θέσεις, όπως επιμελητού ΕΣΥ, λέκτορα, επίκουρου και αναπληρωτή καθηγητή.

Το 2020 εκλέχτηκε Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας-Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει την επίσημη εξειδίκευση της Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής από την European Board and College of Obstetricians and Gynecology (EBCOG). Επίσης είναι κάτοχος του Diploma of Fetal Medicine από το Fetal Medicine Foundation. Είναι μέλος της επιτροπής για τον Πρόωρο Τοκετό και της επιτροπής για την ανάπτυξη ερευνητικών πρωτοκόλλων της European Association of Perinatal Medicine (EAPM).

Είναι πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής, πρώην Γενικός Γραμματέας και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία και αναπληρωματικό μέλος στο ΔΣ της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας (ΕΜΓΕ). Είναι υπεύθυνος του υποχρεωτικού κατ’ επιλογή μαθήματος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ με τίτλο: Εμβρυομητρική και Περιγεννητική ιατρική.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 • ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
 • ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΕΣΗ
 • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
 • Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής
 • Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στην Μαιευτική και Γυναικολογία
 • Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας
 • Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Εμβρύου
 • Ένωση Μαιευτήρων-Γυναικολόγων Ελλάδος, Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στην Ιατρική και στη Βιολογία
 • Fetal Medicine Foundation
 • American Association for the Advancement of Science
 • European Association of Perinatal Medicine (EAPM)
 • International Federation of Gynecology and Obstetrics (FIGO)
 • World Association of Perinatal Medicine (WAPM)
 • The Fetus as a Patient Society
 • Mediteranean Association for Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (MEDUOG)
 • World Organization Gestosis
 • International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG)

Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας-Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), ΓΝΑ Αλεξάνδρα. Είναι υπεύθυνος στο Τμήμα Κυήσεων Υψηλού Κινδύνου και στη Μονάδα Εμβρυομητρικής Ιατρικήςκαι Υπερήχων του Νοσοκομείου.

Έχει πάνω από 280 δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά και είναι συγγραφέας 20 κεφαλαίων σε ελληνικά και διεθνή βιβλία. Έχει δώσει πάνω από 220 διαλέξεις, ενώ έχει πάνω από 570 ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Είναι τέλος συγγραφέας 14 κλινικών απαντήσεων Cochrane και έχει πάνω από 2500 βιβλιογραφικές αναφορές.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ

H γνώμη των ασθενώνΕξαίρετος μαιευτήρας και άνθρωπος, αν και τον βρήκα μέσα από το ίντερνετ έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη με τις υπηρεσίες του!!!


Xrisa


Υπέροχος γιατρός. Τον έχω χρόνια μακάρι οι περισσότεροι γιατροί να είχαν τις γνώσεις και το ήθος του.


Paola


Ευχαριστώ πολύ τον κ. Δασκαλάκη για τους 9 μήνες εγκυμοσύνης μου που ήταν δίπλα μου με το γέλιο του και τα αστεία του! Ένας από τους καλύτερους γιατρούς που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα!


Eleutheria


Από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχω γνωρίσει και πάνω από όλα άνθρωπος. Σε όλη την εγκυμοσύνη μου ήταν πάντα εκεί όποτε τον χρειαζόμουν. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!


KaterinaΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙΜην διστάσετε να μας καλέσετε στον παραπάνω αριθμό για να κλείσετε το ραντεβού σας.


Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.